Produkcja i sprzedaż produktów mięsnych to bardzo duża odpowiedzialność. Dlatego rygorystycznie przestrzegamy wszelkich norm sanitarnych i BHP. Kontrole, które przechodzimy, od lat potwierdzają naszą dbałość o najwyższe standardy produkcyjne.
Ponadto wszystkie produkty poddajemy cyklicznie szczegółowym badaniom laboratoryjnym, by ich jakość pozostawała zawsze na najwyższym poziomie.
Kura mrożona w całości
oferowana w bloku 10 kg, karton standard
lub kalibrowana i pakowana indywidualnie
w worek i karton, mrożona do -18 ºC
Filet z piersi
pakowany w 15 kg poliblok standard, mrożony
bez folii, zaplombowany, na życzenie
pakowany w karton, mrożony do -18 ºC
Mięso z nogi
bez skóry i kości, pakowane w 10 kg
poliblok, mrożone bez folii, opakowane
w niebieski worek foliowy, mrożone do -18 ºC
Skrzydło z kury
pakowane w 10 kg blok standard,
klasa A, karton biały,
mrożone do -18 ºC
Ćwiartka tylna z kury
standardowe opakowanie kartonowe białe 10 kg,
mrożona do -18 ºC